sayang

Hi, nama i Sarah.
I ada bf, namanya Zahiril.
Mukanya petak, tapi dia bukan robot.

I luv Zahiril sangat-sangat.
Dia kata i lah segalanya,
dia bilang i lah selamanya.
Hidup matinya, hanya untuk i cuma.
Tiada yang lain.

Oh babe, don't u know how much i missed u.

Tapi itu minggu lepas.
Sekarang i sudah ada bf baru.

Namanya Adzim.
Mukanya bulat, tapi dia bukan gemuk.

Adzim, i luv u sangat-sangat.
U kata i lah segalanya,
u bilang i lah selamanya.
Hidup mati u, hanya untuk i cuma.
Tiada yang lain.

Oh, di celah-celah pussy i ni ke?
Sorry, ni telinga Zahiril, ex bf i.
Eh Adzim, kenapa u buat muka begitu?

Tahniah sayang, nampaknya pussy i ni laparkan u.

#

Hi, nama i Sarah.
Apa nama u?


14 Responses to sayang

Linda Zizan said...

pussy ?? =..=

nasyrun said...

ya pussy. err kamu tak tahukah

Amalina said...

pussy yang memakan.wow!
ini mengingatkan aku satu movie bertajuk teeth.

nasyrun said...

amalina - aku pernah tgk teeth tu. cerita itu adalah agak menakutkan, dan romantik pada masa yg sama haha

Amalina said...

ya,romantik saat kawannya tolong pre-cum menggunakan vibrator.hahaha!

Akim Iqbal said...

Awwww

nasyrun said...

amalina - fuh romantik hahaha

akim - yeah

abuabbas1991 said...

keputihan di celah vagina
4 perkataan untuk puisi ni.

adieu.

Larasephia said...

meow~

nasyrun said...

abu - aku dr dulu masih bebal kenapa ia dipanggil keputihan. adakah ada cecair putih berupa susu yang keluar?

lara - pussy juga ialah kucing, maka meow kepada kamu juga hehe

mirachantek said...

man you lead me somewhere blue

nasyrun said...

mira - biru itu bagus, macam langit dan laut haaha

mirachantek said...

ye. sebiru laman zsm ini. sebiru otakmu, otakku, dan mereka.

nasyrun said...

hahaha